Fotbal. Liga a III-a : Insetati de punctele din deplasare


Intră acum și în grupul de

Politehnica Iasi II – Juventus Falticeni, vineri, ora 15.30

Juventus Falticeni se deplaseaza astazi pe terenul formatiei Poli Iasi II, pentru o confruntare contând pentru runda a XXI-a din prima seriei a Ligii a III-a.

Succesul înregistrat în etapa precedenta, când a dispus în fata propriilor suporteri de Politehnica Galati cu scorul de 1-0, a avut menirea de a ridica moralul trupei antrenate de Ovidiu Murariu. „Atmosfera din cadrul lotului este una calma, astfel ca vom merge la Iasi în speranta de a face o figura frumoasa dupa experienta nefericita din ultima deplasare”, a recunoscut directorul sportiv al gruparii falticenene, Dan Dascalescu.

Tehnicienii „alb-negrilor” nu se confrunta cu probleme majore de efectiv, singurele prezente incerte în teren fiind reprezentante de F. Ailenei, O. Bosancu si Sava, jucatori ce acuza accidentari usoare.

În meciul tur, echipa de pe malul Somuzului a fost zdrobita de satelitul „alb-albastrilor” cu un neverosimil 0-5. Partida de atunci, una de trista amintire pentru Berezoschi si compania, s-a dovedit a fi un accident, tânara formatie falticeneana alternând victoriile cu rezultatele mai putin reusite, ghinionul având un rol important în parcursul din tur.

Fara gol primit în ultimele doua etape, echipa secunda din Copou isi doreste victoria pentru a mai urca cel putin un loc în clasamentul Seriei I. De partea cealalta, în cazul unui succes, CS Juventus ar putea face un salt de trei locuri, intrând în graficul stabilit pentru actualul sezon competitional. Un atuu în plus pentru a spera la un rezultat pozitiv este linia de clasament a iesenilor în meciurile de pe teren propriu. Cu doar doua victorii, cinci remize si doua înfrângeri, Poli II se afla pe penultima pozitie în clasamentul meciurilor jucate acasa.

Cinci luni au trecut de la ultima victorie pe teren strain obtinuta de fotbalistii lui Ovidiu Murariu. Pe 12 octombrie 2007, „alb-negrii” s-au impus cu 1-0 în fata celor de la Aerostar Bacau. Doar doua victorii si un rezultat de egalitate sunt în dreptul falticenenilor în disputele din deplasare.

Asadar, se anunta un meci de care pe care, între doua formatii despartite de trei puncte în clasament.

Partida se va disputa pe Terenul II din cadrul complexului „Emil Alexandrescu” si va fi arbitrata la centru de Mihai Harabagiu din Bacau, ajutat la cele doua tuse de concitadinul Lucian Moldovanu si de Ciprian Iovu din Botosani.


Intră acum și în grupul de