Accidentata grav pe trecerea de pietoni


Intră acum și în grupul de

O femeie din orasul Salcea a fost lovita de masina unui botosanean chiar pe o trecere de pietoni. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 17:40, pe drumul national DN 29 la km 11, în interiorul orasului Salcea, C. Emil, în vârsta de 50 ani, din municipiul Botosani, posesor al permisului de conducere categoria „B ” din anul 2007, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia 1310, a surprins si accidentat grav pe B. Lica, în vârsta de 46 ani, localnica, pieton, care se afla în traversarea regulamentara a drumului pe marcajul pietonal.

Imediat, la fata locului s-a deplasat Detasamentul de Pompieri Suceava cu o autospeciala de descarcerare si un modul SMURD. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, la sosirea echipajelor a fost gasita o persoana în afara partii carosabile, lovita de un autoturism Dacia, condus de Emil C.

S-a acordat primul ajutor medical victimei, dupa care a fost transportata la spital pentru investigatii complete,constatându-se ca pentru vindecare necesita circa 25-30 zile de îngrijiri medicale.

Conducatorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de