Din tantar … armasar de cursa lunga


Intră acum și în grupul de

  Fostul presedinte al PC Suceava, Ovidiu Ilisei, care a fost demis din partid dupa o serie de „meciuri” cu liderul judetean al conservatorilor, Costel Ignatescu, a anuntat duminica, re-nasterea organizatiei judetene a Partidului National Democrat Crestin (PNDC), al carui lider judetean a fost numit, însa cu caracter de interimar, pâna dupa desfasurarea alegerilor din acest an. Doctrina PNDC este de centru-dreapta, însa Ilisei a explicat ca principalul scop al noii formatiuni este sa atraga alaturi de ea cât mai multi simpatizanti si „oameni cu valoare”. „Va fi o misiune grea ca la alegerile locale sa ne prezentam cu echipe bine structurate în fiecare comuna, însa noi speram sa avem cât mai multe liste complete si cât mai multi candidati de primar”, a explicat Ilisei. El sustine ca PNDC se va adresa în perioada urnmatoare celor nemultumiti de modul cum se face politica în România si mai ales se va cere sprijin celor care nu doresc sa vina la vot din cauza ca nu se regasesc în vreun partid.

Pentru Suceava însa PNDC doreste transformarea judetului într-un „pol economic care sa valorifice potentialul economic oferit de vecinatatea cu Ucraina, dar si resursele naturale locale”. Alaturi de Ilisei, au mai facut pasul spre PNDC mai multe persoane din PC, doua dintre aceastea, Viorel Nechifor si Vasile Crîsmaru, fiind prezente la conferinta de presa. Cel din urma a precizat ca a plecat din PC, deoarece acest partid, „la nivelul judetului Suceava, s-a transformat într-un partid de curte, pe care a pus monopol familia Ignatescu, motiv pentru care am considerat ca nu ma mai reprezinta”.

  Surpriza cea mare a venit la final, când Ovidiu Ilisei a anuntat ca intentioneaza sa candideze la sefia Consiliului Judetean Suceava, în conditiile în care se va vota uninominal pentru aceasta functie. 


Intră acum și în grupul de