Fotbal, Liga a III-a : „Alba-neagra”


Intră acum și în grupul de

Politehnica Iasi II – Juventus Falticeni 2 – 1 ( 0 – 1)

Juventus Falticeni alterneaza în acest debut de retur succesele din fata propriilor suporteri cu înfrângerile înregistrate în deplasare. Elevii lui Ovidiu Murariu si-au continuat seria de rezultate contradictorii vineri, când au pierdut cu scorul de 1-2 pe terenul formatiei Politehnica Iasi II, într-un meci contând pentru etapa a XXI-a din prima serie a Ligii a III-a.

Falticenenii au reusit deschiderea scorului înca din minutul 6, când Pacurari finalizeaza cu o lovitura de cap un corner perfect executat de Cozma. Golul nu a schimbat însa ostilitatile de pe gazon, astfel ca oaspetii izbutesc sa-si tina adversarii departe de poarta aparata de Mihai pâna la pauza.

Partitura jocului avea sa se schimbe în repriza secunda, când „alb-negrii” fac inexplicabil pasul înapoi si echipa din Copou restabileste egalitatea în minutul 64 dintr-un penalty executat de Such. Desi în ultimul sfert de ora al partidei au evoluat cu un jucator în minus pe teren, dupa eliminarea lui Buhus, iesenii îsi adjudeca victoria în minutul 75, în urma unui sut imparabil de la 20 de metri, expediat de acelasi Such.

 

„Nu-mi explic ce s-a întâmplat la pauza”

 

„Am avut parte de o prima repriza foarte buna, în care de altfel am si controlat meciul, apoi, în partea secunda, lucrurile au mers exact pe dos. Nu-mi explic ce s-a întâmplat la pauza. Gazdele au reusit sa împinga treptat jocul spre poarta noastra pe fondul unui joc dur. De altfel, doi dintre jucatorii nostri, Berezoschi si Luchian au parasit terenul accidentati”, a precizat directorul sportiv al clubului falticenean, Dan Dascalescu.

În urma acestui esec, Juventus Falticeni a coborât pe pozitia a 13-a în clasament, la patru puncte de zona retrogradarii. Etapa viitoare, elevii lui Ovidiu Murariu ar fi trebuit sa întâlneasca pe teren propriu formatia Leonard Pascani, dar cum „lanterna rosie” a clasamentului s-a retras din campionat la finalul turului, „alb-negrii” urmeaza sa fie declarati câstigatori la „masa verde”.


Intră acum și în grupul de