Fotbal, Liga a IV-a : Rapid CFR Suceava ramane lider datorita golaverajului

Derby-ul etapei s-a disputat la Vatra Dornei, acolo unde a poposit liderul Rapid CFR. A fost un meci tare, cu doua reprize distincte. În prima parte, oaspetii au profitat de doua greseli în apararea dornenilor si în minutul 19, scorul era 0-2. Gazdele au început bine repriza a doua si au reusit egalarea în minutul 57. Au urmat scene penibile. Faulturi repetate din partea dornenilor, trei dintre jucatorii gazda primind cartonase rosii pentru cumul de galbene, iar un al patrulea, Paraschiv, primind rosu direct. Nu s-au lasat mai prejos nici rapidistii, care l-au pierdut pe Romaniuc, eliminat din joc. În superioritate numerica, feroviarii au mai marcat de doua ori si au câstigat categoric disputa de la Vatra Dornei.

În urma acestor rezultate, Rapid CFR ramâne pe primul loc, la egalitate de puncte cu Cetatea II, dar cu un golaveraj mai bun.

Un alt meci tensionat al etapei s-a desfasurat la Patrauti, unde gazdele au terminat partida în doar 8 jucatori. N. Holca, N. Niga si Em. Romas au fost eliminati, iar Florconstruct a pierdut cu 1-2 jocul, dupa ce la pauza a fost 1-1.

 

loading...