Tânărul fără permis din Frumosu, care a produs un accident mortal în Ițcani și a fugit de la locul faptei, a fost reținut de polițiști


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni l-au reținut pe autorul accidentului rutier soldat cu un mort și trei răniți, ce a avut loc luni în cartierul Ițcani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, comisar Ionuț Epureanu, tânărul de 20 de ani din comuna Frumosu care a provocat un grav accident rutier în municipiul Suceava și a fugit a fost depistat la locuința prietenei sale din cartierul Burdujeni și a fost reținut.

Tânărul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului şi „ucidere din culpă”, dosarul penal urmând să fie soluționat procedural.

Patru tineri au fost răniți, luni, într-un accident produs în municipiul Suceava după ce un tânăr de 20 de ani, fără permis de conducere, a intrat pe contrasens a lovit o bordură, iar mașina s-a răsturnat și a acroșat alt autoturism, șoferul vinovat fugind de la locul accidentului.

Tânărul, din comuna suceveană Frumosu a condus, luni, pe strada  Grigore Al. Ghica din municipiul Suceava un autoturism, iar din cauza neadaptării vitezei într-o curbă,  a pierdut controlul asupra direcţiei de mers a pătruns pe contrasens și a lovit o bordură, după care, s-a răsturnat și a acroşat  autoturismul condus de un bărbat de 29 de ani, din comuna Calafindeşti.

După producerea accidentului, tânărul de 20 de ani, a fugit de la faţa locului.

În urma accidentului pasagerii din mașina care s-a răsturnat, un tânăr de 18 ani, din comuna Șcheia a fost grav rănit, iar din cauza leziunilor a murit, iar un alt tânăr de 20 de ani, din Suceava a fost grav rănit și se află internat în stare gravă în spital în timp ce alți alți doi tineri, unul de 21 ani din Suceava și celălalt din comuna Frumosu, au fost răniți ușor.


Intră acum și în grupul de