FOTBAL : „Un dus rece binevenit”


Intră acum și în grupul de

Jocul neconvingator prestat de Cetatea în ultimele doua partide de pe teren propriu, nu a lasat fara reactie conducerea clubului de pe Areni.
Presedintele gruparii sucevene, Dumitru Moldovan, considera ca înfrângerea cu Ceahlaul II – prima din acest  sezon – este „un dus rece binevenit” printre jucatori. „Ultimul esec ne-a adus cu picioarele pe pamânt. Nu trebuie sa facem însa un caz aparte din acest insucces, dar nici sa-l trecem cu vederea. Jucatorii sunt oarecum lipsiti de motivatie din pricina avantajului confortabil din fruntea clasamentului, lucru ce se reflecta în atitudinea de pe teren”, a explicat oficialul Cetatii. Acesta a mentionat ca eficacitatea formatiei sucevene este influentata în mare parte de absentele din compartimentul ofensiv.

„Am slabit în faza de atac din cauza deselor accidentari pe care le-au suferit Dicher, Colban sau Pandele, motiv pentru care am reusit sa înscriem putine goluri în partidele jucate în retur pe teren propriu”, a spus Dumitru Moldovan.
Daca în prima jumatate a sezonului, formatia suceveana a obisnuit publicul local cu o medie de aproximativ 3 goluri pe meci, în partea secunda a campionatului, „galben-albastrii” se pot lauda cu doar doua reusite în poarta adversarilor veniti pe Areni, ambele din faze fixe.


Intră acum și în grupul de