Aproape o mie de pachete de ţigări descoperite într-un microbuz de către poliţiştii de frontieră suceveni împreună cu câinele poliţist Nadaka


Intră acum și în grupul de

Un bărbat cu dublă cetăţenie româno-ucraineană a fost sancţionat cu amendă de 7000 de lei după ce poliţiştii de frontieră suceveni împreună cu câinele poliţist Nadaka au descoperit în microbuzul pe care îl conducea 960 de pachete de ţigări.

Potrivit unui comunicat de presă al STPF Suceava,  un bărbat în vârstă de 44 de ani, cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, care conducea un microbuz, s-a prezentat, miercuri seara, în PTF Siret pentru a intra în ţară.

“În baza  analizei de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali, folosind şi câinele poliţist Nadaka, specializat în descoperirea produselor de tutun, au efectuat un control amănunţit asupra microbuzului, persoanei şi bagajelor”, se precizează în comunicatul de presă.

FOTO: Arhivă

În urma controlului, s-au descoperit 960 de pachete de ţigări ce erau ascunse în bagaje şi în spătarele scaunului microbuzului, întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 1152 de lei, fiind confiscată de lucrătorii vamali.

Totodată, şoferul microbuzului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 lei. (Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de