Un puști din Suceava ce conducea mașina mamei, urmărit patru kilometri de poliție, după care a abandonat autoturismul și a fugit


Intră acum și în grupul de

Un adolescent de 17 ani din municipiul Suceava este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, el fiind urmărit patru kilometri de polițiști pe un drum comunal, iar apoi a abandonat mașina și a fugit fiind identificat ulterior.

Potrivit Poliției Județene Suceava, o patrulă din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, aflată în patrulare miercuri după ora 22.00 pe DC 38, din comuna Grănicești, a solicitat, regulamentar, șoferului unui autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu să oprească, dar acesta și-a continuat deplasarea.

În aceste condiții, polițiștii au intrat în urmărirea acestuia care, după patru kilometri a abandonat mașina și a fugit.

Polițiștii au stabilit că mașina fusese condusă de un adolescent de 17 ani din municipiul Suceava care conducea mașina mamei sale ce avea numere de înmatriculare provizorii expirate din luna septembrie.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliției.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere ce va fi soluționat procedural. (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de