FOTBAL : Multescu ar putea fi inlocuit de Florin Marin!


Intră acum și în grupul de

Mircea Rednic, Walter Zenga, Cornel Talnar, Gheorghe Multescu si lista poate continua, de ce nu?! Nemultumiti de evolutia echipei sub acest de-al patrulea tehnician din acest sezon, oficialii lui Dinamo pregatesc aducerea antrenorului cu numarul cinci.

Potrivit cotidianului Gazeta Sporturilor, acesta ar fi Florin Marin, prezent marti seara la sedinta Consiliului de Administratie a gruparii campioane. „Surse autorizate sustin ca Marin este pregatit de sefii din Stefan cel Mare de mai bine de o luna, chiar actionarii întrebându-i pe jucatori, în stagiul din Antalya: «Pe cine ati prefera la echipa, pe Sorin Cîrtu sau pe Florin Marin?». Revenirea lui «Flocea» la Dinamo ar anunta si întoarcerea lui Gigi Netoiu, fie ca actionar, fie într-o functie executiva, relatiile dintre cei doi fiind foarte strânse”, scrie sursa citata.  
Cu toate acestea, ambele parti au tinut sa infirme varianta revenirii lui Marin în “Groapa”. „Este o nebunie zvonul ca l-am vrea pe Florin Marin. Ce sa facem cu Florin Marin? M-am oprit la o discutie cu el pentru ca avea sa-mi dea un dosar si eu doream sa îi cer niste informatii”, a declarat presedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, pentru editia on-line a saptamânalului Fanatik.

La rândul lui, „Flocea” a spus ca „m-am întâlnit cu Cristi pentru ca am ramas prieteni. Nu a fost vorba de o venire a mea la Dinamo, ci doar de o parere despre câtiva jucatori pe care el îi vrea. A dorit sa stie caracterizarile mele pentru respectivii fotbalisti”.  
Florin Marin este în prezent unul dintre colaboratorii selectionerului echipei nationale, Victor Piturca.


Intră acum și în grupul de