FOTBAL : FRF declara razboi finatatorilor

Cu ceva mai mult de doua luni înainte de începerea turneului final al Europenelor, primul dupa opt ani de pauza pentru „tricolori”, Federatia Româna de Fotbal se gândeste la cu totul altceva. Mai precis, la slabiciunea echipelor de club din tara noastra, la scandalurile dintre patroni si chiar la campaniile de achizitii.  
Presedintele FRF este extrem de critic la adresa fotbalului românesc. Primul aspect – strainii din Liga I, pe care Sandu îi considera mediocri, la acest capitol „campioana” fiind Dinamo: „Majoritatea jucatorilor straini veniti sunt medii, daca ma uit la astia pe care i-a luat Dinamo îmi vine sa plâng. Desi la început nu mi-a placut, Fabbiani îmi place, mi-a mai placut si Didi. La Mendoza nu am ce sa comentez deocamdata, a jucat bine cu Clujul”.  
Atacurile boss-ului de la Federatie s-au îndreptat apoi catre patronii echipelor din Liga I. Enervat de scandalurile si de declaratiile din ultima vreme, Sandu ameninta cu depunctarea: „Sa se depuncteze pentru declaratii. Nu mai dati vina pe FRF ca echipa n-a fost dorita de noi în cupele europene. Voi nu vreti, domnilor, sa mergeti în cupele europene, sau sa evitati retrogradarea prin declaratiile voastre. Presa sa nu îi mai bage în seama, nu mai dati tot ce declara unul si altul timp de o luna si o sa vedeti cum vor disparea”.