Box : Mihai Leu candideaza pentru functia de primar al Hunedoarei!

Fostul campion mondial la box profesionist, Mihai Leu, va intra în cursa pentru functia de primar al Hunedoarei. “De mai mult timp intentionez sa candidez pentru functia de primar al Hunedoarei si cred ca acum este momentul. Ca sportiv de performanta am reprezentat cu mândrie si am facut cunoscut numele orasului meu natal în toata lumea, acum simt ca pot face mult mai multe pentru oamenii din Hunedoara”, a spus Mihai Leu.

În vârsta de 40 de ani, Mihai Leu a intrat în politica în urma cu sase ani, fiind membru al Consiliului National al Partidului Conservator si s-a aflat pe listele acestei formatiuni politice la alegerile europarlamentare de anul trecut.

În prezent pilot de raliu, Mihai Leu a devenit, la începutul lunii ianuarie a acestui an, consilier al ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Karoly Borbely. Leu a fost primul campion mondial din boxul profesionist românesc la categoria semimijlocie WBO în anul 1997. Dupa ce a renuntat la pugilism, Mihai Leu a concurat în Campionatul României de Raliuri pentru piloti, câstigând titlul de campion national în anul 2003.

loading...