FOTBAL : Arsavin nu va juca impotriva Romaniei


Intră acum și în grupul de

Selectionerul Guus Hiddink l-a lasat în afara lotului pe „baiatul de aur” al fotbalului rus, Andrei Arsavin, în vederea meciului amical cu România, de la Bucuresti.

Capitanul echipei ruse a fost eliminat în ultimul meci din preliminarii, contra Andorrei, si va rata primele doua meciuri din grupa D de la Campionatul European din iunie, cele cu Spania si Grecia. Astfel, Hiddink a decis sa renunte la cel mai bun jucator al tarii în anul trecut, conducatorul de joc de la Zenit St. Petersburg fiind înlocuit cu mijlocasul Marat Izmailov, rechemat la lot pentru prima oara dupa 18 luni. Izmailov, care joaca pentru Sporting Lisabona, a jucat ultima oara în meciul cu Israel din preliminariile pentru Euro 2008, din octombrie 2006, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Lotul care va face deplasarea la Bucuresti pentru meciul cu România, de pe stadionul Steaua, cuprinde urmatorii jucatori:  
Portari: Igor Akinfeev (TSKA Moscova), Viaceslav Malafeev (Zenit Sankt Petersburg), Vladimir Gabulov (Amkar Perm),  
Fundasi: Sergei Ignasevici, Alexei Berezutki, Vasili Berezutki (toti TSKA Moscova), Alexander Aniukov (Zenit Sankt Petersburg), Denis Kolodin (Dinamo Moscova) – fundasi,  
Mijlocasi: Diniar Bilialetdinov, Dmitri Torbinski (ambii Lokomotiv Moscova), Iuri Jirkov (TSKA Moscova), Igor Semsov (Dinamo Moscova), Vladimir Bistrov (Spartak Moscova), Konstantin Zirianov, Roman Sirokov (ambii Zenit Sankt Petersburg), Marat Izmailov (Sporting Lisabona),  
Atacanti: Pavel Pogrebniak (Zenit Sankt Petersburg), Roman Pavliucenko (Spartak Moscova), Dmitri Sîchev (Lokomotiv Moscova), Roman Adamov (FK Moscova).

Meciul dintre România si Rusia va avea loc pe 26 martie, de la ora 20.30, pe stadionul Steaua, iar nationala Rusiei va sosi la Bucuresti cu o zi înainte de meci, urmând sa plece din România imediat dupa partida.


Intră acum și în grupul de