Fotbal. Juniori : LPS Suceava urca pe locul secund


Intră acum și în grupul de

Sâmbata, 16 martie, s-au disputat partidele etapei a XV-a din cadrul Campionatului de Juniori „C”, nascuti în 1993. În prim planul rundei au stat doua meciuri: CS „Scoala de Fotbal” Radauti – CSS Radauti si AS Juventus Falticeni – LPS I Suceava.

În primul dintre ele, liderul CSS Radauti au facut o adevarata demonstratie de fotbal pe terenul gruparii concitadine CS „Scoala de Fotbal”, învingând în final cu un neverosimil 15-0. „Avem parte de o generatie de exceptie, alaturi de care muncesc de patru ani. Sper sa ajungem în ligile superioare, mai ales ca si conditiile noastre de pregatire s-au îmbunatatit în ultima perioada. Am reusit sa obtinem o sponsorizare din partea domnului Daniel Alexandru Marcu, prin intermediul caruia am reconditionat vestiarele si vom achizitiona un rând de echipament de joc”, a precizat antrenorul Viorel Stoica.

Derby-ul etapei s-a jucat însa la Falticeni, acolo unde echipa locala, AS Juventus a pierdut cu 0-1 întâlnirea jucata în compania celor de la LPS I Suceava, rezultat în urma caruia cele doua formatii au facut rocada pe podiumul clasamentului.

Iata rezultatele complete ale rundei a XV-a si clasamentul: 

 


Intră acum și în grupul de