A furat cutia milei apartinand Bisericii Spitalului din Radauti


Intră acum și în grupul de

Membrii unei patrule de jandarmi, care executau serviciul de ordine si siguranta publica pe raza municipiului Radauti, au pus mâna pe un maramuresean care a furat cutia milei a bisericii Spitalului din localitate. Potrivit purtatorului de cuvânt al IJJ Suceava, locotenent Bogdan Cornaci, jandarmii radauteni au observat un barbat care se deplasa grabit si care ascundea sub haina un obiect voluminos.

„La vederea patrulei, barbatul a fugit înspre bazarul din zona centrala a orasului, s-a urcat pe un chiosc metalic si s-a întins pe burta, încercând astfel sa se ascunda. Jandarmii l-au depistat în scurt timp si i-au solicitat sa coboare de pe chiosc. Membrii patrulei au constatat ca persoana în cauza se numeste H. Gheorghe Catalin, de 22 ani, din orasul Viseul de Sus, judetul Maramures, iar pe acoperisul chioscului respectiv a fost descoperita o cutie din material plastic ascunsa sub o haina”, precizeaza locotenentul Cornaci. Acesta mai mentioneaza ca, în urma verificarilor efectuate, a rezultat faptul ca, în seara respectiva, H. Gheorghe Catalin a intrat într-un magazin din localitate, unde a observat pe o masa o cutie din material transparent continând mai multe bancnote si pe care era aplicata o eticheta cu mesajul „Ajutati bolnavii abandonati. Biserica Spitalului”.

„Nefiind impresionat de mesaj si profitând ca nu-l observa nimeni, barbatul a luat cutia de pe masa, a introdus-o sub haina si a parasit magazinul”,  mai precizeaza purtatorul de cuvânt al IJJ Suceava. Cutia, ce continea suma de 170 lei, a fost predata preotului de la Biserica Spitalului Municipiului Radauti.

Maramureseanului, jandarmii i-au întocmit actele premergatoare pentru savârsirea infractiunii de furt calificat. 


Intră acum și în grupul de