Fotbal. Liga a III-a : Doar varianta victoriei


Intră acum și în grupul de

FC Willy Bacau – Cetatea Suceava, vineri ora 15.30
 

Fara gol primit si cu maximum de puncte în primele patru etape ale returului, Willy Bacau primeste vineri vizita liderului Cetatea Suceava, în derby-ul rundei a XXII-a din prima serie a Ligii a III-a.

În ciuda înfrângerii suferite în runda trecuta pe teren propriu, 1-2 cu Ceahlaul II Piatra Neamt, fotbalistii suceveni sunt decisi sa continue seria rezultatelor pozitive cu care si-au obisnuit fanii pe parcursul actualului campionat. „Am facut doua jocuri proaste în fata propriilor suporteri, dar asta nu ne împiedica sa abordam la victorie partida cu Willy Bacau. Alta varianta nu avem. Echipa trebuie sa se descatuseze, mai ales ca dispune de un avantaj considerabil în fruntea clasamentului”, a precizat antrenorul Marian Pana în cadrul conferintei de presa premergatoare întâlnirii de vineri.

Seful bancii tehnice de pe Areni nu va putea conta pentru confruntarea cu gruparea bacauana pe serviciile a trei jucatori. Deoarece atacantul Vasilica Dicher si mijlocasul Cristian Pandele acuza probleme medicale mai vechi, reintrarea lor în calculele acestui retur este pusa sub semnul întrebarii, iar juniorul Bogdan Lupu s-a accidentat în timpul meciului sustinut duminica de echipa secunda a clubului si va lipsi de pe gazon la partida cu FC Willy.

Întâlnirea este programata cu începere de la ora 15.30 si va fi condusa la centru de Ionut Neagu din Ploiesti, ajutat la cele doua margini de Romeo Lungu si Mihai Cosconea, ambii din Buzau. 


Intră acum și în grupul de