Liberalii sunt dispusi la o logodna in post cu PD-L, dar nu cu „o mireasa in pielea goala, imbracata in pardesiu”


Intră acum și în grupul de

Dupa ce senatorul Gheorghe Flutur a spus ca PNL si PSD „fac nunta în post”, a primit replica presedintelui organizatiei judetene senatorul Tiberiu Prodan, care a declarat vineri, ca PNL Suceava ar vrea sa se logodeasca cu organizatia PD-L daca acest partid  nu ar fi „o mireasa în pielea goala, îmbracata în pardesiu”. „Vrem sa-i transmitem domnului Gheorghita ca ma voi stradui sa ajung la Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, ÎPS Pimen, pentru a-i cere binecuvântarea si dezlegarea, sa putem face macar o logodna în post. Suntem deschisi si la o nunta. Dar daca vrea domnul Gheorghita sa faca o nunta cu PNL, sa vina cu o mireasa ca lumea. Nu cu o mireasa în pielea goala, îmbracata în pardesiu”, a afirmat presedintele PNL Suceava.

În opinia senatorului liberal, colegul Gheorghe Flutur a folosit aceasta „mireasa goala” pentru a-i ademeni pe primarii liberali suceveni, care si-au lasat partidele din care faceau parte pentru a se alatura celor din PD-L. Acesta a adaugat ca primul „craisor” care a cazut în mrejele miresei PD-L a fost primarul Sucevei, Ion Lungu, care a fost luat ca exemplu si de alti primari din judet. „A venit mireasa PD-L si si-a deschis pardesiul si i-a spus <Ioane asta sunt!>. Si Ion a dat pe spate, a uitat si de bunicii liberali si de toate neamurile lui si s-a dus spre PD-L”, a afirmat Tiberiu Prodan.

Presedintele PNL Suceava a aratat ca PNL este dispus sa se „logodeasca” cu PD-L, daca acesta se va îmbraca cu „o camasa liberala pe care o are de la mama ei”. Acesta a mai spus ca „poate sa-i puna si o catrinta PD pe deasupra, dar sa vina sa discute”.


Intră acum și în grupul de