Burdujenenii nu vor avea marti apa rece la robinete


Intră acum și în grupul de

Timp de 24 de ore, începând de luni seara, furnizarea apei potabile va fi întrerupta în mai multe zone din Burdujeni, în timp ce pe strada Traian Vuia, se va functiona cu presiune redusa. ACET Suceava a luat aceasta masura pentru cuplarea în caminele de vane de la Statia de Pompe Burdujeni a conductei magistrale ce va alimenta cartierul cu apa de calitate din sursa Berchisesti.  

Apa va fi oprita în Cuza Voda I – partea cuprinsa între strazile Putna, Gheorghe Doja si Calea Unirii, în Cuza Voda  II – partea cuprinsa între strazile Calea Unirii, Calea Burdujeni, Eroilor si Amurgului, pe Calea Unirii – de la Sala Sporturilor Unirea si pâna la fostul cinematograf Burdujeni, precum si pe strazile Nicolae Iorga, Bujorilor si Bazelor. Întreruperea nu va afecta consumatorii din Burdujeni – zona cuprinsa între strazile Cuza Voda, Calea Burdujeni, Calea Unirii, si nici abonatii ACET din Obcine, George Enescu, Zamca, Itcani si zona industriala Scheia.

La sfârsitul lunii martie, si în Burdujeni va fi furnizata apa de calitate, din sursa Berchisesti, în urma unei investitii de 6 milioane de lei, care a fost suportata din bugetul Sucevei.

Apa care curge la robinetele sucevenilor din cartierul Burdujeni este apa industriala.


Intră acum și în grupul de