PSD acuza ca PD-L defileaza pe partea dreapta a esicherului politic „tinand trandafirul socialist in mana”


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Mirela Adomnicai, i-a cerut vineri senatorului Gheorghe Futur, presedinte al organizatiei judetene Suceava a PD-L, sa renunte în a mai categorisi partidele dupa propriile criterii si a mai vorbi despre „casatoria în post dintre PNL si PSD”,  în conditiile în care în momentul de fata PD-L defileaza pe partea dreapta a esicherului politic „tinând trandafirul socialist în mâna”.

Mirela Adomnicai i-a acuzat pe cei din PD-L ca au un mesaj confuz, nedefinit din punct de vedere al vreunei doctrine si care vine „din partea unor tradatori politici”. „PSD si PD-L se afla în ringul politic si se bat pentru acelasi electorat, de stânga. Pâna acum s-a demonstrat ca electoratul de stânga, pe care miza senatorul Flutur când a trecut la PD, face doar stânga împrejur catre PSD”, a explicat Mirela Adomnicai.

Parlamentarul social-democrat este de parere ca liderul judetean al PD-L nu are nici o calitate sa vorbeasca de „bacalaureatul pentru conducerea Consiliului Judetean” pe care ar trebui sa-l treaca presedintele PSD, Gavril Mîrza, în conditiile când „Gheorghe Flutur, cu corigentele pe care le are din perioada de parlamentar si de fost ministru, nici macar nu si-ar putea permite sa se prezinte la examen în fata electoratului sucevean”.


Intră acum și în grupul de