PSD solicita PD-L sa nu implice scoala in campania electorala


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava i-a cerut vineri ministrului educatiei si cercetarii, Cristian Adomnite,i sa ia masura destituirii actualului sef al Inspectoratului Scolar Judetean Suceava, din cauza ca acesta foloseste scolile din judet pe post de trambuline electorale pentru PD-L.

Purtatorul de cuvânt al PSD Suceava, profesorul Virginel Iordache a declarat vineri, într-o conferinta de presa, ca în scolile din judet se duce o „campanie electorala virulenta, dar mascata, în care mesajul portocaliu este la tot pasul”. Iordache a exemplificat cu cazul Grupului Scolar din Dumbraveni, unde secretariatul unitatii gazduieste la loc de cinste si la vedere „îndemnul de a vota PD-L”.

Iordache l-a acuzat si pe candidatul PD-L pentru Primaria din Câmpulung Moldovenesc, directorul Grupului Scolar Silvic, de faptul ca îi obliga pe elevi sa participe si sa sustina actiunile desfasurate în zona de liderul PD-L, Gheorghe Flutur. „Rolul scolii nu este sa scoata oameni care sa stie doar sa aplaude si sa dea din cap. Este fara precedent ceea ce se întâmpla în sistemul scolar sucevean”, a mai spus Virginel Iordache.


Intră acum și în grupul de