Dumitru Onofrei, candidatul PC pentru Primaria Marginea


Intră acum și în grupul de

Conservatorii suceveni au decis ca în comuna Marginea sa mearga pe mâna si „cunostintele” lui Dumitru Onofrei, un localnic ce se lauda cu foarte multe calitati profesionale, dar si cu o popularitate mare în zona. Maistru înca de la vârsta de 26 de ani, Onofrei încearca sa cucereasca în acest an fotoliul de primar, dupa ce în 2004 a candidat din partea PUR (PC) si a reusit sa adune suficiente voturi pentru a accede în cadrul Consiliului Local.

„Din punctul meu de vedere, un primar trebuie sa aiba o serie întreaga de experiente acumulate de-a lungul vietii pentru a putea face fata tuturor provocarilor pe care le lanseaza functia de primar”, a declarat la prima conferinta de presa din postura de candidat la Primaria din Marginea, Dumitru Onofrei.

Surpriza cea mare consta însa în persoanele pe care PC Marginea le va trimite în batalia electorala din acest an.

Pe lista au fost trecuti, dupa cum a declarat Onofrei, profesori, mecanici, un preot (Vasilica Leustean) si o studenta (Adriana Fundu).

Liderul judetean al PC, Costel Ignatescu, a declarat ca spera ca actuala echipa de la Marginea sa faca „o figura frumoasa” la alegerile din luna iunie si sa dovedeasca faptul ca sunt o echipa puternica.


Intră acum și în grupul de