Incendiu provocat de jocul copiilor cu focul într-o gospodărie din Stamate


Intră acum și în grupul de

Un incendiu provocat de jocul copiilor cu focul a izbucnit, miercuri după-amiază, într-o gospodărie din satul Stamate, comuna Fântânele.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, plt. adj. Alin Găleată, la fața locului au intervenit militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Fântânele, cu două autospeciale cu apă şi spumă.

”La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la coceni de porumb şi la o şură, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi la anexele gospodăreşti”, a arătat Găleată.

El a precizat că în incendiul care a fost lichidat într-o oră au ars aproximativ 800 de snopi de coceni şi circa 6 metri pătraţi din peretele din lemn al şurii. S-au degradat aproximativ 20 de metri pătraţi de învelitoare din azbociment, de pe acoperişul construcţiei.

Pompierii au salvat casa de locuit şi anexele din gospodărie, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jocul copiilor cu focul.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, a mai adăugat Găleată.


Intră acum și în grupul de