Fotbal. Liga a III-a : Cetatea Suceava ar putea juca sambata meciurile de pe teren propriu


Intră acum și în grupul de

Meciurile de pe teren propriu ale Cetatii Suceava ar putea sa se dispute sâmbata de la ora 11 si nu vineri, asa cum s-a întâmplat pâna acum. Prin aceasta schimbare, oficialii din Areni îsi doresc în primul rând sa dea posibilitatea mai multor suporteri sa vina la meciurile echipei locale de fotbal.

Obisnuiti în trecut cu multi spectatori la meciurile de acasa, reprezentantii clubului Cetatea Suceava considera ca si acum oamenii ar veni în numar mai mare pe stadionul “Areni”, daca ziua disputarii meciurilor le-ar permite.  

Antrenorul Marian Pana agreeaza aceasta idee si a dat asigurari ca în cel mai scurt timp va purta o discutie în acest sens cu presedintele clubului, Dumitru Moldovan. “Mi-ar place sa jucam sâmbata. Când evoluam în Liga a II-a îmi era mult mai usor. Fiind de la ora 11 meciul, jucatorii ar intra mai repede în atmosfera jocului si nu ar mai aparea tracul jocului. Chiar voi vorbi cu domnul presedinte si sper ca aceasta schimbare sa fie de bun augur” a declarat Marian Pana.

Conform Regulamentului de Organizare a Activitatii Fotbalistice, schimbarea zilei de disputare a unui meci oficial, se poate face numai cu acordul celeilalte echipe, cu cel putin 7 zile înainte. În ceea ce priveste Liga a III-a, la cererea clubului gazda transmisa Federatiei Române de Fotbal cu minimum 10 zile înainte, jocurile pot fi programate sâmbata, fara acordul echipei vizitatoare. Solicitarile privind schimbarea programarii jocurilor oficiale facute cu mai putin de 10 zile înaintea programarii initiale, nu sunt luate în considerare.

Cetatea Suceava nu ar fi singura echipa din serie care si-ar disputa sâmbata meciurile pe teren propriu, Bujorii Tg. Bujor, Politehnica Galati si Cetatea Târgu Neamt fiind în aceeasi situatie.  


Intră acum și în grupul de