Șoferul care a condus beat și a distrus semaforul din intersecția Nordic, căutat național, a fost prins de polițiștii suceveni


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a anunțat că bărbatul care a condus beat un autoturism în data de 27 decembrie și care era urmărit național din data de 31 decembrie în baza unui mandat de arestare a fost reținut de polițiști.

Astfel, Poliția Suceava a anunțat că în cursul zilei de miercuri a fost introdus în arestul IPJ Suceava Suceava un bărbat de 42 ani din municipiul Suceava în baza mandatului de arestare preventivă emis de Judecătoria Suceava la data de 30.12.2016, pentru 30 de zile.

Cel în cauză  a fost localizat şi  identificat în jurul orei 15.40, fiind reţinut şi introdus în arestul poliţiei.

Inculpatul figura urmărit la nivel naţional din data de 31.12.2016.

Într-un comunicat de presă se arată, luni,  că Poliţia desfăşoară activităţi de identificare a inculpatului BORDEANU CRISTIAN, de 42 ani, cu domiciliul în municipiul Suceava care se sustrage de la măsura arestării preventive.

Pe numele său, a fost emis mandatul de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru comiterea infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, constând în aceea că ”la data de 27.12.2016 (…) fără a deține permis de conducere și având o alcoolemie peste limita legală, a condus autoturismul, pe bulevardul George Enescu (…). Înainte de a ajunge în intersecția cu strada Universității, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în impact cu stâlpul metalic de susținere a semaforului electric amplasat în zona intersecției”.

La doar câteva ore de la evenimentul provocat de acesta și care a afectat funcționarea sistemului de semaforizare din intersecția Nordic, s-a produs, miercuri dimineața, 28 decembrie, un grav accident în urma căruia două persoane cu vârste de 70 și 74 de ani, pasageri într-un taximetru au murit.

Accidentul s-a produs din cauză că șoferul de taxi a virat la stânga fără să se asigure corespunzător, iar mașina a fost lovită violent de un SUV care era condus cu viteză excesivă.

(N.B.)


Intră acum și în grupul de