Încă un tânăr din Marginea cu permisul de conducere suspendat este cercetat de poliție pentru că s-a dat drept fratele său


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din comuna Marginea este cercetat de poliție pentru că a condus un autoturism deși avea permisul suspendat, dar și pentru că s-a identificat cu datele fratelui său mai mare motivând că nu are actele asupra sa.

Acesta este al doilea caz de acest fel înregistrat în ultimele două zile, după ce joi, un alt tânăr din Marginea a dat datele fratelui său pentru că avea permisul de conducere suspendat, iar polițiștii care au verificat în baza de date au constatat că acesta a mințit.

Potrivit Poliției Județene Suceava, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a observat vineri un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, care se deplasa pe drumul comunal din comuna Marginea și s-a procedat la urmărirea acestuia, care, după ce a parcurs circa 1 km pe drumul comunal neclasificat, a oprit pe partea dreaptă a drumului, în apropierea unui imobil nelocuit.

Polițiștii au cerut șoferului documentele personale și pe cele ale autoturismului, ocazie cu care acesta a declarat verbal că nu are asupra sa niciun document, declinându-şi identitatea ca fiind un tânăr de 26 de ani, din comuna Marginea.

Datele au fost verificate în baza de date a Poliției Române, iar șoferul a fost condus la sediul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Marginea, ocazie cu care s-a constatat că  este de fapt un tânăr de 23 de ani, din comuna Marginea, posesor al permisului de conducere categoria B, care figurează în baza de date ca fiind suspendat din 22 noiembrie.

Șoferul a declarat că inițial a declarat datele de stare civilă ale fratelui său întrucât are permisul de conducere suspendat.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducerea unui autovehicul de către o persoană care are permisul de conducere suspendat” și „fals privind identitatea”.(N.B.)


Intră acum și în grupul de