Tânăr de 19 ani din Baia, arestat preventiv pentru că a omorât în bătaie un bărbat din comună


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 19 ani din comuna Baia, Marius Andrei Varvara, a fost arestat preventiv de Tribunalul Suceava pentru omor.

El este acuzat că a omorât în bătaie un bărbat de 63 de  ani din aceeași localitate al cărui cadavru a fost depistat joi dimineața în apropierea intersecţiei dintre străzile Petru Rareş şi strada Gheorghe Onişoru din comuna Baia.

În urma cercetărilor echipei operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Suceava, a fost constituit un cerc de bănuiți şi fiind administrat material probator și s-a stabilit că la data de 04 ianuarie 2017, în jurul orei 19.30, pe strada G-ral Mleșniță Constantin din comuna Baia, în urma unui conflict spontan pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un tânăr de 19 ani, din comuna Baia, a exercitat, cu intenție, acte de violență de intensitate ridicată cu pumnii, picioarele și o bucată din lemn asupra bărbatului de 63 de ani, provocându-i multiple traumatisme care au condus în scurt timp la deces.

În urma probatoriului administrat, procurorul criminalist a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de tânărul de 19 ani sub aspectul comiterii infracțiunii de „omor” și reținerea acestuia pentru o durată de 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Tribunalul Suceava a dispus vineri după amiaza arestarea preventivă a tânărului pentru omor și a respins cererea avocatului acestuia care a solicitat arest la domiciliu.


Intră acum și în grupul de