PD-L reclama lipsa de realism a proiectelor CJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Seful Comisiei de realizare a strategiei de dezvoltare a judetului Suceava din cadrul organizatiei judetene a PD-L, fostul prefect Vasile Ilie, a acuzat actuala conducere a Consiliului Judetean Suceava de faptul ca strategia de dezvoltare a judetului publicata pe site-ul CJ nu are la baza date rele si nici termene de finalizare. Vasile Ilie a spus la ultima conferinta de presa ca „obiectivele si masurile de dezvoltare a judetului Suceava propuse de conducerea CJ” au marea calitate ca sunt impersonale, putând fi aplicate „oriunde în România sau chiar în alta tara”.

„Masurile propuse nu vizeaza obiective clare, termene de executie sau fondurile pe care le necesita fiecare lucru în parte. Gasim lucruri hilare în strategia CJ”. Acesta considera ca întregul concept despre dezvoltarea judetului trebuia sa se bazeze pe datele oferite de Directia Judeteana de Statistica si mai ales „pe realitatile din judet si sa tina cont de petele negre ale judetului, pe care le-am dezvaluit noi cu ceva timp în urma”.

Cert este ca PD-L Suceava lucreaza în momentul de fata la un macro proiect de dezvoltare a judetului, care va fi în cele din urma, platforma cu care presedintele Gheorghe Flutur va candida la sefia Consiliului Judetean Suceava.


Intră acum și în grupul de