PNL Suceava a adoptat rezolutia „Liberali, ramaneti acasa!”


Intră acum și în grupul de

Biroul Permanent Judetean al PNL Suceava a decis ca echipa de conducere a organizatiei municipale de la Falticeni sa fie coordonata de deputatul sucevean Mihai Sandu-Capra (foto) si din ea sa mai faca parte, în calitate de membri, Constantin Bilboaca, Gheorghe Aldea, Constantin Kinole, Viorica Grama, Dan Fodor si Razvan Tanasescu. Prima sedinta a organizatiei de la Falticeni, în formula noua desemnata de BPJ, se va reuni marti seara, principalul obiectiv al liberalilor falticineni fiind acela de a definitiva strategia de campanie pentru vara lui 2008.  

Liderul judetean al PNL Suceava, senatorul Tiberiu Podan a mai anuntat ca BPJ a adoptat si o rezolutie intitulata „Liberali, ramâneti acasa!”. Senatorul a explicat ca aceasta rezolutie vine sa întareasca ideea ca singurul partid curat si cu adevarat liberal din România este PNL. „Partidul nostru are sângele curat, este de rasa pura, fata de celelalte partide care se dau a fi liberale si care nu sunt decât un hibrid unde liberalismul nu se poate exprima sub nici o forma. A auzit vreun liberal o singura vorba de la liderul PD-L, presedintele Traian Basescu, ceva despre liberalism? Sa nu mai îndruge PD-L nimic despre valorile liberale din partid, pentru ca nu au nici macar una singura”, a mai spus senatorul Prodan.  

Reactia sa survine dupa ce deputatul Romica Andreica, PD-L a anuntat ca partidul din care face parte a adoptat rezolutia „Liberali haideti acasa”, solicitând celor din PNL sa vina alaturi de el.


Intră acum și în grupul de