Fotbal. Liga a III-a : Punct mare pentru Raraul


Intră acum și în grupul de

Raraul si-a întrerupt seria de opt înfrângeri consecutive înregistrate în meciurile jucate în deplasare, reusind sa smulga în confruntarea de vineri cu Politehnica Iasi II, primul punct pe teren strain, dupa o pauza de sase luni.

Soarta întâlnirii din Copou a fost decisa practic în debutul primei reprize, când ambele formatii aveau sa-si treaca în cont câte o reusita. Iesenii au deschis scorul în minutul 18 prin Zanceanu, care a finalizat nestingherit din fata portii o centrare venita de la Stiubei. Replica oaspetilor nu a întârziat prea mult, astfel încât, în minutul 20, acestia reusesc sa restabileasca egalitatea, în urma unei lovituri libere perfect executata de Vizitiu.

„În repriza secunda am preferat sa mizam în primul rând pe contraatac, tactica care ne-a oferit doua oportunitati mari de a marca, dar Gherine si Piticari au ratat singuri cu portarul advers. Una peste alta, este un rezultat echitabil, având în vedere ca si gazdele au trimis mingea în bara pe final de meci. Totodata, sunt multumit de atitudinea jucatorilor din teren, care au evoluat de la egal la egal împotriva unui adversar incomod, care s-a considerat dinainte învingator”, a precizat antrenorul formatiei câmpulungene, Cristi Popescu.

Etapa viitoare, Raraul urmeaza sa primeasca marti vizita celor de la Juventus Falticeni, intr-un derby cu mari orgolii pe plan local.


Intră acum și în grupul de