Trafic oprit pe DN 17 între Gura Humorului și Suceava din cauza viscolului puternic


Intră acum și în grupul de

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române  a informat că din cauza viscolului care reduce vizibilitatea, a fost închis temporat DN17, pe tronsonul Gura Humorului – Suceava.

 Autovehiculele au fost deviate pe DN2E Gura Humorului – Spătăreşti şi DN2 Spătăreşti – Suceava.

Vizibilitatea pe acest tronson de drum este sub 10 metri din cauza viscolului.

Circulația pe DN 2 (E85) este îngreunată din cauza viscolului puternic în zona Cumpărătura, dar deocamdată drumul este deschis traficului.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că în zona Cumpărătura vizibilitatea este scăzută, dar că se circulă pe acest drum.

Și pe drumul județean care face legătura între Suceava și Moara vizibilitatea este sub 10 metri, dar se circulă cu atenție.

Prefectul de Suceava, Constantin Harasim, a declarat că imediat ce condițiile meteo o vor permite, se va redeschide drumul Suceava-Gura Humorului.

El a menționat că au fost probelme în alimentarea cu energie electrică a comunei Baia și parțial a municipiului Fălticeni, dar că avariile au fost remediate.

La ora 12, în Suceava temperatura atmosferică era de -13 grade Celsius, iar cea resimțită de -30 de grade Celsius, iar în Rădăuți temperatura aerului era de -12 grade Celsius iar indicele de răcire de -34 de grade Celsius.


Intră acum și în grupul de