PD-L acuza PSD ca face presiuni in cazul realizarii unui magazin PLUS in curtea Spitalului Judetean


Intră acum și în grupul de

Deputatul PD-L de Suceava, Dumitru Pardau, a cerut presedintelui Consiliului Judetean Suceava, Gavril Mîrza, sa nu mai faca asa-zise „presiuni” asupra conducerii Spitalului Judetean pentru a accepta construirea Magazinului PLUS în curtea Spitalului. Scandalul PLUS de la Suceava a început în urma cu câteva saptamâni când s-a pus în cârca noului director numit al Spitalului faptul ca ar fi avut „misiunea” de a semna acceptul pentru concesionarea catre PLUS a unei suprafete de 4800 de metri patrati în curtea spitalului, pentru realizarea unui supermarket.

Deputatul sucevean, care este si prim-vicepresedinte al organizatiei judetene a PD-L, a spus într-o conferinta de presa, ca „Mîrza face presiuni asupra conducerii Spitalului Judetean” si ca presedintele CJ „poate fi acuzat de abuz în serviciu”, în conditiile în care Comisia de urbanism a CJ a respins proiectul propus de PLUS. 

Prim-vicepresedintele PD-L a atras atentia asupra faptului ca „nu e normal ca bolnavii din Spital sa se plimbe printre ambalajele de la supermarket-ul PLUS”,  când ar trebui sa aiba cât mai multe spatii verzi pentru recuperare.

Si totusi, deputatul Pardau nu a putut da mai multe detalii referitoare la ceea ce el numeste presiuni asupra conducerii, lasând însa sa se înteleaga faptul ca are informatii certe, chiar de la conducerea Spitalului, referitoare la acest subiect. Este de asteptat ca în perioada urmatoare, lucrurile sa se lamureasca în privinta afacerii PLUS de la Suceava, mai ales ca toti actorii politici importanti de pe scena s-au exprimat împotriva proiectului propus, însa asupra întregii „scheme financiare” nu s-a lasat cortina înca.


Intră acum și în grupul de