Linia de medie tensiune avariată în urma unui accident, a fost repusă în funcțiune. Locuitorii afectați din Gura Humorului, Mănăstirea Humorului, Poiana Micului și Pleșa au din nou energie electrică

Linia de medie tensiune Frasin-Mănăstirea Humorului a fost repusă în funcțiune luni seara la ora 19.16.

Alimentarea cu energie electrică fusese afectată în zonă după un accident în urma căruia un stâlp al rețelei de medie tensiune a fost rupt.

Astfel, peste 1.500 de consumatori din  Gura Humorului, Mănăstirea Humorului, Poiana Micului și Pleșa nu au beneficiat de energie electrică.

În urma accidentului, produs luni la prânz alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă la 1.575 de consumatori dintr-o zonă restrânsă a orașului Gura Humorului, precum şi din localităţile Mănăstirea Humorului, Poiana Micului şi Pleşa, fiind afectate 22 de posturi de transformare.

Distribuitorul de energie electrică, Delgaz Grid a început urgenţă lucrările de înlocuire a stâlpului avariat iar la ora 19.16 a fost reluată alimentarea cu energie electrică în zonele afectate.

Potrivit Poliției Județene Suceava, un șofer, Ioan Aslan, 49 de ani, a circulat, luni, cu un autovehicul pe strada Oborului din Gura Humorului a derapat și a intrat cu mașina într-un stâlp.

Șoferul a fost sancționat cu 750 de lei pentru neadaptarea vitezei la condițiile de trafic.(N.B.)