Noul manager interimar al Spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc este medicul Cătălin Gabriel Săndulescu


Intră acum și în grupul de

Noul manager interimar al Spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc este, începând cu data de 6 ianuarie 2017, medicul Cătălin Gabriel Săndulescu, fiind numit în această funcţie printr-o decizie a primarului municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură.

 

Numirea noului manager interimar al spitalului câmpulungean s-a realizat printr-o decizie a primarului municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, din data de 30 decembrie 2017.

Medicul Cătălin Gabriel Săndulescu a preluat, de vineri, conducerea unităţii spitaliceşti care a fost coordonată până în data de 6 ianuarie de către medicul primar radiolog Eugen Ciosnar.

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, a declarat, luni, pentru NewsBucovina că această decizie a fost luată în condiţiile în care medicului Eugen Ciosnar îi expira contractul de management în data de 7 ianuarie 2017 şi nu a mai dorit să ocupe funcţia de manager, pentru a nu intra în incompatibilitate, întrucât soţia sa este medic şef al Secţiei de Obstetrică Ginecologie în cadrul Spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc.

Negură a spus că postul de manager al spitalului a fost scos la concurs, iar proba scrisă va avea loc în data de 23 ianuarie 2017, urmând ca în data de 26 ianuarie să se desfăşoare proba de susţinere a proiectului de management, iar pe 28 ianuarie vor fi anunţate rezultatele concursului şi pe 30 ianuarie vor fi soluţionate eventualele contestaţii.

La rândul său, medicul Cătălin Gabriel Săndulescu a declarat, luni, pentru NewsBucovina că înscrierile la concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc au loc până în data de 16 ianuarie 2017, precizând că intenţionează să participe la acest concurs.

Săndulescu a spus că până la preluarea funcţiei de manager interimar al Spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc a lucrat în cadrul Serviciului de Expertiză Medicală al Casei Judeţene de Pensii Suceava în cadrul cabinetului din municipiul Câmpulung Moldovenesc ca medic primar expertiză medicală şi reabilitare a capacităţii de muncă.

El a menţionat că în perioada rezidenţiatului în specialitate şi ulterior acestuia a lucrat în spitalul municipal câmpulungean, respectiv în perioada 2001-2007.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de