A gasit masina abandonata in Valea Glodului, plina cu obiecte ce nu-i apartineau


Intră acum și în grupul de

Un barbat din Ipotesti a reclamat la politie ca i s-a furat masina, aceasta fiind gasita la Valea Glodului, plina cu obiecte ce nu-i apartineau, cel mai probabil masina a fost folosita la transportul de obiecte furate. Potrivit IPJ Suceava, duminica în jurul orei 07.00, M. Florin, în vârsta de 45 ani din comuna Ipotesti, a sesizat faptul ca în jurul orei 05.00 a constatat lipsa din locul de parcare- intersectia strazilor Izvoarele Cetatii cu Parcului din municipiul Suceava- a masinii proprietate personala, o autoutilitara marca Mercedes.

Politistii au demarat urgent cercetarile, astfel autoutilitara a fost gasita abandonata pe raza satului Valea Glodului, comuna Vulturesti, iar în interior au fost identificate mai multe bunuri, un covor persan, un val carton, doua legaturi furtun de tub PVC si o canistra de 20 litri, care nu apartin reclamantului.

Masina a fost predata partii vatamate, iar cercetarile sunt continuate pentru identificarea autorilor si stabilirea provenientei bunurilor gasite în autovehicul.


Intră acum și în grupul de