Fotbal, Liga a III-a : Sucevenii vor sa se revanseze in fata publicului


Intră acum și în grupul de

Cetatea Suceava – CFR Pascani, ora 15.30, stadionul „Areni”

Dupa un debut contradictoriu de retur, Cetatea Suceava primeste marti, cu începere de la orele 15.30, vizita formatiei CFR Pascani, într-un meci contând pentru runda a XXIII-a din prima seriei a Ligii a III-a.

Ultima etapa a ridicat la 5 numarul absentilor din cadrul lotului pregatit de Marian Pana. Daca mijlocasul Cristian Pandele si atacantul Vasilica Dicher se confrunta cu probleme medicale mai vechi, alte trei piese de baza ale echipei, Nicolau, Onciu si Halip, sunt nevoiti sa priveasca din tribuna partida cu CFR Pascani, din pricina cumulului de cartonase galbene.

„Ne dorim sa facem un joc bun care sa ne aduca victoria, întrucât am ramas oarecum restantieri la acest capitol fata de publicul de pe Areni. Totodata, sper ca absenta jucatorilor suspendati sa nu fie resimtita în evolutia noastra, iar cei care vor intra în teren sa demonstreze o alta atitudine decât cea aratata în partidele precedente”, a precizat tehnicianul Marian Pana.

Întâlnirea de astazi va fi condusa la centru de Ionut Nacu din Roman, asistat la cele doua tuse de Vladimir Urzica si Ovidiu Galeata, ambii din Piatra Neamt.

În meciul tur, sucevenii s-au impus în deplasare cu scorul de 3-0, prin golurile reusite de Celpan, Tomaz si Cojenel.

La nivelul fotbalului juvenil, echipele de juniori ale Cetatii Suceava au acumulat maximum de puncte dupa disputarea primelor trei etape din cadrul returului Campionatului National de Juniori A si B.

În ultima runda din seria a IX-a, elevii antrenati de Silviu Stanescu, respectiv Aurel Constantin, au câstigat la „masa verde” partidele programate pe terenul celor de la FCM Husi, scor 3-0, dupa ce gruparea gazda s-a retras din competitie la finalul turului.

Tinerii fotbalisti suceveni urmeaza sa întâlneasca mâine reprezentativele LPS Bacau, în cadrul a doua meciuri programate de la orele 12, respectiv 14, pe stadionul „1 Mai” din Itcani.


Intră acum și în grupul de