FOTBAL : “Tricolorii” intalnesc, miercuri, Rusia


Intră acum și în grupul de

România – Rusia, miercuri, ora 20.30 (Antena1)

„Amicalul cu Rusia ne poate arata care este valoarea echipei nationale cu mai putin de 3 luni înaintea turneului final din Elvetia si Austria”, crede selectionerul Victor Piturca. „Rusia este un adversar perfect pentru tricolori, ambele echipe fiind calificate la Campionatul European. Rusia este un adversar pe masura. Îmi doresc si ne dorim un rezultat bun contra Rusiei”, a mai spus Piturca.

Chiar daca România face parte din cea mai dificila grupa, selectionerul crede ca nationala se va califica mai departe. Piti spera chiar sa dea peste Rusia si în fazele superioare ale turneului final. „Pornim cu aceleasi sanse ca toate celelalte. Sansele Rusiei sunt mai mari, pentru ca face parte dintr-o grupa mai usoara. Cred ca putem iesi din grupa. Sa speram ca avem sansa sa ne întâlnim la turneul final cu Rusia”.  

Si jucatorii sunt optimisti si spun ca România se poate impune în fata Rusiei, pentru un moral mai bun la Europene. „Vrem sa câstigam, avem forta sa învingem”, a declarat Razvan Cocis. Marius Niculae a spus în schimb ca meciul cu rusii este unul foarte greu: „Rusia este un adversar foarte incomod, cu un antrenor foarte experimentat, iar Rusia poate fi surpriza la Euro, ceea ce speram sa fim si noi. Toate echipele calificate la Euro au sanse”.

Chiar daca adversara de azi este o forta în Europa, nici „tricolorii” nu sunt mai prejos, crede Ciprian Marica. „Pentru echipa nationala orice meci e foarte important. Concentrarea si daruirea vor fi maxime. Rusia a demonstrat ca este o echipa puternica”, a spus atacantul lui Stuttgart.

Partida amicala dintre echipa nationala a României si cea a Rusiei va avea loc miercuri, cu începere de la ora 20.30, pe stadionul Ghencea.


Intră acum și în grupul de