FOTBAL : Marian Pana : „Dedic victoria fetitei mele Maria, care implineste 10 ani”


Intră acum și în grupul de

Chinuit de o sinuzita, la finalul meciului, antrenorul Marian Pana s-a declarat multumit de rezultatul confruntarii cu CFR Pascani. „Prin prisma rezultatului putem spune ca a fost o evolutie buna. Îi felicit pe baieti dar, cred ca mai avem mult de munca pentru ca în unele momente am aratat slabiciuni la constructia jocului. Pâna la urma, tinând cont ca am avut mai multi absenti si doar 15 jucatori pe foaie, suntem multumiti”. Vizavi de faptul ca trei dintre cei patru jucatori introdusi ulterior pe teren au marcat, Marian Pana a precizat ca „asta e datoria jucatorului, sa marcheze. Puteam sa câstigam la un scor mai mare pe final de meci”.

La partida de marti a Cetatii, Marian Pana a fost încurajat în tribunele stadionului Areni de fetita sa, Maria, care a împlinit 10 ani. „Ma bucur pentru ca a venit si Maria, fetita mea, la meci si cu acest prilej vreau sa îi dedic victoria, pentru ca ea împlineste 10 ani”, a declarat tehnicianul sucevenilor.

„Trebuie sa câstigam vineri la Roman si sa ne apropiem de realizarea obiectivului. De asta suntem platiti si de asta am venit la Suceava. Sper sa câstigam la scor. În afara meciului de la Aerostar am jucat prea slab si trebuia sa ne revenim”, a continuat seful bancii tehnice a Cetatii.

În încheiere Marian Pana a tinut sa precizeze ca este putin suparat datorita conditiilor de la Cetatea: „Sunt putin suparat de conditiile de acum. Pentru ca impactul sa nu fie foarte mare în vara, eu vreau mult mai mult înca de acum. Vreau echipament, teren de antrenament…conditii. Activitatea unei echipe de fotbal nu consta doar în antrenamente si joc. Vreau sa ne orientam de pe acum la jucatorii pe care vrem sa îi transferam. Important e sa ne atingem cât mai repede obiectivul. Vreau sa se asigure conditiile necesare pentru a se putea îndeplini obiectivele din viitor. Nu pot sa bat pasul pe loc. Nu am venit la Suceava, cu tot cu familie, ca sa bat pasul pe loc. Vreau implicare totala pentru ca sezonul viitor sa avem o echipa foarte buna la Suceava”, a încheiat Marian Pana.


Intră acum și în grupul de