Doi tineri aflati pe o motocicleta au ajuns la spital cu rani grave


Intră acum și în grupul de

Aflati pe o motocicleta, doi tineri au fost grav accidentati de un autoturism ce se punea în miscare. Potrivit IPJ Suceava, la ora 20.42, pe strada Stefan cel Mare, din orasul Gura Humorului, P. Mihai, în vârsta de 61 ani din municipiul Suceava, posesor al permisului de conducere categoria ,,B” din anul 1976, în timp ce conducea autoturismul marca Renault, punându-se în miscare, a acrosat motocicleta marca Yamaha condusa de D. Mihai, de 22 ani din Gura Humorului, cu care se afla si B. Nicoleta, de 18 ani din comuna Stulpicani.   

În urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a lui D. Mihai, caruia i s-a stabilit diagnosticul „plaga zdrobita regiune anterioara plantara cu lipsa de tesut sectiune tendoane 2,3,4,5”, necesitând pentru vindecare circa 30-35 zile îngrijiri medicale si vatamarea corporala a Nicoletei B., careia i s-a stabilit diagnosticul: ,,fractura maleola picior drept”.

Ambii conducatori au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Motociclistul si pasagera purtau casti de protectie.


Intră acum și în grupul de