S-a izbit intr-o utilitara parcata pe trotuar


Intră acum și în grupul de

Un tânar a ajuns la spital cu multiple traumatisme dupa ce s-a izbit într-o utilitara parcata pe trotuar. Potrivit IPJ Suceava, marti, la ora 11.40, în mediul urban, pe strada 22 Decembrie din municipiul Suceava, P. Catalin în vârsta de 18 ani, localnic, posesor al permisului de conducere categoria „B ” din anul 2007, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia 1320, datorita neadaptarii vitezei la intrarea într-o curba, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat în coliziune cu un autoturism Skoda parcat pe partea stânga, pe trotuar.

În urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a lui R. Ion de 18 ani din localitate, care se afla pe bancheta dreapta-fata a autoturismului. Acesta a fost transportat la spital, unde i s-a stabilit diagnosticul „traumatism cranio-facial, traumatism cranio-cerebral minor nivel zero, plaga frontala medie parietala si occipitala, contuzie piramida nazala, epistaxis accentuat contuzie sold stâng”.

Conducatorul auto purta centura de siguranta, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La fata locului a ajuns si Detasamentul de Pompieri Suceava, care a intervenit cu o autospeciala de descarcerare si un modul SMURD pentru salvarea lui Alexandru Ion R. si asigurarea zonei. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, s-a acordat primul ajutor medical victimei si s-au luat masuri de protectie (s-au scos bornele la baterie si s-au verificat eventualele scurgeri de combustibil). 


Intră acum și în grupul de