Chiar daca s-a inteles cu victima, un iesean este cercetat pentru parasirea locului accidentului


Intră acum și în grupul de

Politistii au reusit sa dea de soferul unui accident de circulatie care a parasit locul faptei, întelegându-se cu victima. Potrivit IPJ Suceava, marti, la ora 18.09, în mediul urban, pe DJ 208 în orasul Dolhasca, D. Ion Vasile, în vârsta de 20 ani, localnic, dupa ce a stationat cu motoscuterul pe marginea carosabilului, la câteva minute a efectuat manevra de a intra pe drumul public si a fost acrosat de o autoutilitara de culoare verde, fiind aruncat în sant iar mopedul târât câtiva metri, dupa care autoutilitara a plecat mai departe.  

În urma accidentului, D. Ion Vasile nu a suferit leziuni, motiv pentru care nu doreste sa fie examinat medical si nici sa depuna reclamatie cu privire la vatamarea corporala din culpa fata de conducatorul autoutilitarei, pe care a mentionat ca îl cunoaste din vedere si ca s-a înteles cu acesta sa-i plateasca reparatia mopedului.

Conducatorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,96mg/l, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Politistii au continuat investigatiile, astfel s-a stabilit ca autoutilitara implicata în accident a fost condusa de B. Dan de 47 ani din comuna Ruginoasa, judetul Iasi. Lucratorii Postului de Politie Ruginoasa au confirmat ca cel în cauza conduce pe raza localitatii o astfel de utilitara, iar cercetarile sunt continuate de lucratorii postului fata de B. Dan, sub aspectul comiterii infractiunii de parasire a locului accidentului.


Intră acum și în grupul de