Distracții de iarnă, la Iulius Mall Suceava: patinoar, spații de joacă și activități antrenante


Intră acum și în grupul de

Chiar dacă temperaturile sunt scăzute, la Iulius Mall Suceava distracția nu are limite. Cei mici și cei mari își pot petrece timpul liber cu activități amuzante și antrenante, care să le completeze sesiunile de shopping.

”Iarna, cel mai îndrăgit mod de recreere este patinajul. De aceea, Iulius Mall îi invită pe suceveni la Ice Dream, arena de gheață care le permite să își exerseze mișcările pe patine. Patinoarul Ice Dream este deschis zilnic, între orele 14.00 şi 21.30. O sesiune de o oră şi jumătate costă 10 lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi. Persoanele care nu deţin patine le pot închiria de la Ice Dream pentru 5 lei, dacă sunt copii, sau pentru 10 lei, dacă sunt adulţi.

După sesiunile de patinaj, clienții se pot destinde în compania unei băuturi calde la cafenelele Promenade și La Fontana, din Iulius Mall Suceava, iar dacă vor preparate savuroase, pot alege dintr-o varietate de meniuri disponibile la restaurantele din Food Court.

Pentru copii, distracția este la ea acasă în Iulius Mall Suceava. Cei mici se pot juca în voie la Kidsland și Micha Kids & Cafe Teen, sub supravegherea personalului calificat și beneficiind de multiple posibilități de recreere. Ștrengarii cu energie pot opta pentru călătoriile Trenolino Ride, iar cei mai mici dintre ei, la cele oferite de Miriapod.

Năzdrăvanii cu înclinații creative pot realiza desene din nisip colorat, la Red Castle, dând viață personajelor îndrăgite. În plus, în fiecare sâmbătă, de la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, părinții preocupați să le ofere modalități educative de relaxare îi pot aduce la atelierele de creație, oferite gratuit de Iulius Mall Suceava. Specialiștii Creativ & Deco le vor stimula imaginația și îi vor învăța cum să realizeze decorațiuni tematice. Sâmbăta aceasta, pe 21 ianuarie 2017, fetițele vor învăța să înfrumusețeze obiecte prin tehnica șervețelului, iar băieții vor picta căsuțe.

Cinefilii de toate vârstele își pot petrece timpul urmărind peliculele momentului, la Cinema City, cel mai mare multiplex din regiune. Filme și animații 3D sunt atracția celor care își doresc să se relaxeze.

Pentru cei pasionați de lumea virtuală, la Iulius Mall Suceava sunt multiple posibilități de a se amuza. Călătorii cu adrenalină oferă Virtual Reality, o varietate de jocuri sunt disponibile la C-Gaming Zone, iar cei care vor să se bucure de experiențe senzoriale sunt așteptați la Cinema 9D.

Clienții care își doresc să fie vedetele ringului primesc din partea Iulius Mall Suceava, în fiecare duminică, de la ora 17.00, invitație la dans. Lecțiile sunt gratuite și sunt susținute de Salsa Family. Cei dornici pot deveni maeștri în dansuri caraibice, salsa, bachata și merengue.

Cei care preferă să joace bowling sau biliard au la dispoziție oferta Strikers Club, acolo unde, în week-end, sunt așteptați la petreceri cu invitați îndrăgiți.

În această perioadă, cel mai plăcut mod de petrecere a timpul liber sunt sesiunile de cumpărături avantajoase. În sezonul reducerilor, clienții se pot bucura de promoții de până la 70% în magazinele din Iulius Mall Suceava. Pot alege ţinute la modă, încălţăminte în tendinţe, accesorii și bijuterii în trend, seturi de răsfăţ, jucării și alte articole, la prețuri reduse substanțial. Lista completă a promoţiilor este disponibilă pe site-ul www.iuliusmall.com/suceava”, se arată într-un comunicat al complexului comercial sucevean.

 


Intră acum și în grupul de