Cristina Iordachel si-a prezentat planul de management la concursul pentru „redobandirea” sefiei CAS


Intră acum și în grupul de

Dupa ce luni a trecut de proba scrisa a concursului de ocupare a postului de presedinte- director general al CAS Suceava, functie detinuta pâna la mijlocul lunii februarie, Cristina Iordachel va afla vineri daca si-a recâstigat „fotoliul”.

Aceasta a participat zilele acestea la concursul organizat la Bucuresti, iar miercuri si-a prezentat planul de management în cadrul unui interviu.

Rezultatele concursului vor fi trimise vineri, în scris, atât pe adresa Cristinei Iordachel, cât si pe cea a Casei Judetene de Sanatate.

Cristina Iordachel a detinut functia de presedinte-director general al Casei de Sanatate Suceava pâna pe data de 18 februarie, când mandatele tuturor sefilor din tara ai acestor institutii au încetat, în baza unui ordin emis de la presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, dupa ce au fost introduse noi criterii de performanta în contractele de management.

Cristina Iordachel nu a avut contracandidat, pentru ca medicul cardiolog Mihai Creteanu, care a condus Casa de Asigurari de Sanatate Suceava în perioada noiembrie 2000 – februarie 2004, nu s-a prezentat la examen, desi initial s-a înscris la concurs, dar a precizat ca este posibil sa nu poata participa din cauza unor probleme personale .


Intră acum și în grupul de