Acasă Actualitate Încă un furt din mașină în Suceava prin spargerea geamului portierei

Încă un furt din mașină în Suceava prin spargerea geamului portierei


Intră acum și în grupul de

Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112, vineri, de un localnic de 33 de ani, despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras bunuri din autoturism.



Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul a parcat autoturismul, joi, pe trotuarul din fața imobilului unde locuiește, însă a lăsat bunurile de valoare în interior, la vedere.

Astfel, în noaptea de joi spre vineri prin spargerea geamului unei portiere,  persoane necunoscute au sustras o geantă cu bunuri personale, valoarea prejudiciului fiind de circa 800 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Acesta este al treilea furt în aceeași manieră care s-a înregistrat în municipiul Suceava în ultimele zece zile.

Poliţiştii recomandă să nu lăsaţi la vedere în vehicule bunuri de valoare, genţi, borsete, bunuri electronice, aceste gesturi constituindu-se în adevărate invitaţii deschise la furt. De asemenea, recomandăm supravegherea atentă a bunurilor atunci când vă deplasaţi în anumite localuri publice, mall-uri sau alte locuri cu aflux sporit de persoane.

(N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version