Acasă Actualitate Viceprimarul Lucian Harșovschi face apel către suceveni să se implice în alegerea...

Viceprimarul Lucian Harșovschi face apel către suceveni să se implice în alegerea conducerilor asociațiilor de proprietari


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a făcut un apel sucevenilor să participe la alegerile pentru conducerile asociațiilor de proprietari care se desfășoară până la sfârșitul lunii martie.



Harșovschi a reamintit sucevenilor că între 15 ianuarie – 31 martie sunt alegeri pentru conducerile asociațiilor de proprietari.

„Adresez un apel către suceveni să se implice și să se prezinte la Adunarea Generală a Acționarilor!”, a menționat viceprimarul Sucevei.

El a transmis și conducerilor asociațiilor de proprietari să nu uite că există obligativitatea ca 80 la sută din suceveni să semneze pentru convocarea alegerilor.

Harșovschi a reamintit că pe listele de plată trebuie să apară indemnizația președintelui, salariul administratorului și a celorlalți angajați.

Sucevenii care doresc să afle mai multe informații despre aceste alegeri pot să se interseze la sediul asociației de proprietari, sau telefonic la numărul 023-0212696 int. 141/241.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version