Tânăr din Straja, băut la volanul unei mașini neînmatriculate, urmărit cinci kilometri de un echipaj de poliție care a reușit blocarea acestuia


Intră acum și în grupul de

O patrulă de poliție din Vicovu de Sus care acționa, luni,  pe DJ 209G, din comuna Straja,  a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism cu număr de circulaţie provizoriu, însă, șoferul nu s-a conformat și a continuat deplasarea, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia folosindu-se semnalele acustice şi luminoase, iar după circa 5 km, pe raza localităţii Falcău, s-a reuşit blocarea autoturismului.

Șoferul a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 19 ani, din comuna Straja, ce a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul nu este înmatriculat, numere provizorii fiind expirate din 10.01.2017.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de