Senatorul Gheorghe, suparat foc pe deputatul Bejinariu

Senatorul PD-L de Suceava, Constantin Gheorghe, i-a cerut deputatului social-democrat Eugen Bejinariu, sa-si ceara scuze public pentru ceea ce senatorul a catalogat drept „o mojicie”, referindu-se la comentariile facute de deputat imediat dupa încheierea primei sedinte de stabilire a colegiilor electorale la nivelul judetului Suceava. Dupa acea sedinta, desfasurata la Prefectura Judetului, Bejinariu a declarat ca senatorul Gheorghe Flutur a demonstrat o atitudine de „vataf” prin trimiterea la întâlnirea cu parlamentarii Sucevei a „caporalilor sai”, deputatii Andreica si Pardau si a senatorului Gheorghe.   

Parlamentarul PD-L a spus, într-o conferinta de presa, ca nu întelege acest mod de a analiza lucrurile si ca parlamentarii suceveni democrat-liberali „se simt jigniti” de o asemenea maniera de abordare a unei probleme care nu exista în realitate. „Noi nu am strigat în gura mare ca deputatul Bejinariu nu a facut altceva decât sa fie ordonanta lui Adrian Nastase. Asteptam ca domnul Bejinariu sa înteleaga greseala pe care a facut-o si sa-si ceara scuze”, a declarat în final senatorul Constantin Gheorghe.

Domnia sa a fost singurul parlamentar prezent la respectiva sedinta care a venit cu temele facute, în sensul ca avea deja formulata o împartire a judetului pe colegii electorale, în conditiile în care restul participantilor nu.

loading...