FOTBAL :Prandelli vrea sa-l inlocuiasca pe Mutu cu Zicu


Intră acum și în grupul de

Adrian Mutu se afla pe locul trei în clasamentul golgheterilor din Serie A si asta l-a facut sa devina o tinta de transfer pentru multe cluburi mari din Europa, printre care Real Madrid si AS Roma. Chiar daca a spus în nenumarate rânduri ca nu vrea sa plece de la Fiorentina, Mutu i-a îngrijorat pe toscani si acestia cauta sa aiba o varianta de rezerva.

Astfel, daca Mutu se desparte de Fiorentina, în locul sau va fi adus un alt român: Ianis Zicu. La fel ca si Mutu, Zicu a evoluat sub comanda lui Prandelli la AC Parma, iar daca Adrian a devenit în timp un star al fotbalului european, antrenorul italian crede ca îl poate pune pe acelasi drum si pe atacantul de 24 de ani de la Dinamo. „Ianis Zicu este un jucator foarte talentat, posesorul unei tehnici de invidiat. Putini jucatori reusesc sa scape de adversar cu atâta usurinta”, declara Prandelli în martie 2004, urmând ca acum sa îl monitoriezeze pe Zicu la toate derby-urile din acest final de sezon.

Prestatiile bune ale lui Ianis Zicu din aceasta primavara i-ar putea aduce un transfer în Italia în luna iulie, Fiorentina urmând sa negocieze cu fratii Becali pentru transferul dinamovistului. Acestia l-au rascumparat pe Zicu de la Inter Milano pentru doua milioane de euro, iar trei sferturi din banii încasati într-un eventual transfer vor fi luati de ei, informeaza Gazeta Sporturilor. 


Intră acum și în grupul de