Fotbal, Liga a III-a : Condamnati la victorie


Intră acum și în grupul de

Raraul C-lung Moldovenesc – FCM Bacau II, vineri, ora 15.30

Aflati la sapte puncte de prima pozitie neretrogradabila, fotbalistii de la Raraul îsi joaca vineri, în partida de pe teren propriu cu FCM Bacau II, ultimele sanse de mentinere în Liga a III-a.

Desi gruparea bacauana nu a cunoscut înca gustul victoriei în returul campionatului, oficialii gazdelor sunt prudenti în privinta ostilitatilor din teren. „Ne asteapta un meci capital, în compania unei echipe tinere, care poate produce oricând o surpriza. Egalul din etapa trecuta ne-a dat putin planurile peste cap, deoarece la startul returului ne-am propus sa obtinem maximum de puncte din meciurile de acasa. Eu sunt încrezator însa ca o eventuala victorie în partida cu FCM Bacau II ne-ar readuce în lupta pentru salvarea de la retrogradare”, declara antrenorul Cristi Popescu înaintea confruntarii de vineri.

Raraul nu va putea conta pentru aceasta întâlnire pe serviciile mijlocasului Dan Mândrila, care s-a accidentat grav în runda precedenta, precum si pe aportul din teren a tehnicianului-jucator Cristi Popescu, suspendat în urma cumulului de cartonase galbene.

Jocul va fi condus de o brigada de arbitri formata din Bogdanel Barbus, la centru, asistat la cele doua tuse de Cristian Lucaci si Ionut Sava, toti trei din Baia Mare. În turul campionatului, FCM Bacau II s-a impus pe teren propriu, cu un categoric 4-0.


Intră acum și în grupul de