Fotbal, Liga a III-a : Fara pasi gresiti


Intră acum și în grupul de

Juventus Falticeni – CF Braila, vineri, ora 15.30

Juventus Falticeni primeste vineri vizita formatiei CF Braila, într-un meci contând pentru runda a XXIV-a din cadrul primei serii a Ligii a III-a.

Gruparea de pe malul Somuzului abordeaza întâlnirea cu intentia declarata de a-si continua parcursul ireprosabil de pe teren propriu, acolo unde elevii lui Ovidiu Murariu au câstigat ultimele cinci partide disputate. „Brailenii alcatuiesc o echipa imprevizibila, care ne poate pune mari probleme daca nu vom trata meciul cu maxima seriozitate. În plus, adversarii nostri vin dupa o victorie la masa verde si nu cred ca vor avea probleme de lot, în timp ce noi am iesit destul de sifonati la acest capitol dupa ultimul joc”, a precizat directorul sportiv al clubului falticenean, Dan Dascalescu.

Cele doua adversare ocupa locuri vecine în partea inferioara a clasamentului, astfel încât, orice punct cucerit în disputa directa ar putea influenta considerabil ierarhia finala a seriei.

Întâlnirea de astazi se va desfasura pe Stadionul „Nada Florilor” si va fi arbitrat la centru de Daniel Ciobanica din Bistrita, ajutat la cele doua tuse de Dionisie Matei si Elena Munteanu, ambii din Târgu Mures. Meciul tur dintre CF Braila si Juventus Falticeni s-a încheiat cu o remiza alba, scor 0-0.


Intră acum și în grupul de