FOTBAL. Liga III-a : Viitorul suna bine


Intră acum și în grupul de

Meciul dintre Cetatea si CFR Pascani a consemnat dincolo de cea mai categorica victorie a sucevenilor din acest an, mai multe premiere legate de juniorii prezenti în lotul antrenat de Marian Pana.

Astfel, daca fundasul Razvan Breniuc a fost pentru prima data titularizat în formula de start, colegul sau de generatie, Vlad Stanescu, a reusit sa înscrie marti, primul sau gol pentru echipa mare.

“Desi a avut unele ezitari la marcaj, Breniuc nu a facut greseli majore, în timp ce Stanescu a adus un plus în joc prin intrarea sa. A realizat câteva faze frumoase, dar si unele pase gresite. Ei au nevoie însa de meciuri în picioare si de aceea voi încerca sa acord pe acest final de campionat mai multa încredere tinerilor. Halip si Leuciuc vor termina în vara junioratul si trebuie sa ne pregatim din timp pentru sezonul viitor”, a precizat tehnicianul Marian Pana.

Formatiile de Liga a II-a sunt obligate prin regulament sa utilizeze pe întreg parcursul fiecarui joc, cel putin un jucator aflat la vârsta junioratului.

Daca Breniuc si Stanescu încep sa confirme la Cetatea, nu acelasi lucru poate fi remarcat în cazul lui Eusebiu Jalba. Desi a facut pregatirea de iarna alaturi de lotul echipei mari, atacantul în vârsta de 17 ani a fost trimis la începutul saptamânii la formatiile de juniori, antrenorul Marian Pana fiind nemultumit de atitudinea jucatorului la antrenamente. “Am hotarât sa renunt la serviciile lui Jalba dupa antrenamentul de duminica, când nu a reusit sa intre în atmosfera sedintei de pregatire. El are însa tot timpul sa revina la echipa mare si sa confirme”, a completat tehnicianul Cetatii. 


Intră acum și în grupul de